Le Retour à Kweekland

Estée Strooker is terug van haar Parijse avontuur en de bomen worden langzaam weer groen. Tijd om terug te keren naar Kweekland! Boek snel je tickets voor een plekje in de glazen kas.

Zaterdag 13 april – (Re)tour bij Kweekland

We openen het seizoen met een culinaire rondleiding met een Franse knipoog. Tijdens deze culinaire rondleiding neemt Estée je mee door de ontspringende tuin waarbij je 5 kleine gerechtjes proeft met de eerste ingrediënten uit de tuin. We ontvangen je met een feestelijk aperitief en serveren daarnaast nog twee bijpassende wijnen/dranken.

Tip: neem bij regenachtig weer een paraplu en regenlaarzen mee!

14.00 uur & 16.00 uur
Duur c.a. 1,5 uur

€55

Vrijdag 19 april – BISTRO pop-up: menu dégustation

Nieuwsgierig naar Estée’s culinaire avonturen in Parijs? Beleef een uitgebreid menu geïnspireerd op de gerechten die Estée bedacht tijdens haar verblijf bij restaurant Fulgurances, gecombineerd met de eerste lente-inspiratie van Kweekland! De gerechten zijn gewaagd, kleurrijk en krachtig; een ‘ode au végétal’ waarbij groente altijd de hoofdrol speelt en vlees of vis in een subtiele bijrol soms een gerecht afmaakt. Vijfgangendiner inclusief amuse en friandise.

19.00 uur (Uitverkocht)

€79

Zondag 21 april – Joie de vivre, le déjeuner

Vier het leven met vrienden & familie en schuif aan bij onze versie van de ultieme Franse zondagslunch: een lange tafel vol met gerechten om samen te delen, met als afsluiting een overdadig dessertbuffet. Want een ‘un truc sucré’ mag niet ontbreken, zo leerde Estée in Parijs! Tijdens de lunch serveren we champagne, lekkere wijnen of een passend alcoholvrij alternatief. De champagne-/wijnbar is open.

13.00 uur

€45

Allergenen en dieetwensen
Geef tijdens het boeken van tickets aan met welke allergieën of dieetwensen we rekening moeten houden. Omdat we veel met verse ingrediënten (uit de tuin) werken, zijn we daarbij beperkt tot vegetarisch/vegan en gluten-, koemelk-, schelp-/schaaldieren- en notenallergie. Let op: we werken in onze keuken met gluten, noten en andere allergenen. Het risico van kruisbesmetting is altijd aanwezig.

We gebruiken cookies voor het bijhouden van (geanonimiseerde) statistieken. Door op 'sluiten' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacy Statement.